El passat dijous 15 de setembre, a la Seu de la Diputació de Barcelona, es va celebrar una reunió entre representants de COCEMFE CATALUNYA i la Diputació de Barcelona, per trobar vies de col·laboració entre ambdues institucions que afavoreixin la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat física i orgànica de la província de Barcelona.

Per part de COCEMFE CATALUNYA, el President, Sr. Frederic Crespo, i la Vicepresidenta, Sra. Esther Jolonch, van presentar la composició de la nova Junta Directiva i les línies d’actuació previstes per aquest mandat. La Presidenta de la Diputació de Barcelona, Sra. Núria Marín, i el Director de Serveis de l’Àrea de Presidència, Sr. Daniel Fernández, van acollir també amb interès l’oferiment de col·laboració per part de COCEMFE CATALUNYA per a aconseguir el màxim a favor de les persones amb discapacitat dels municipis de Barcelona.

Aquesta col·laboració es pot concretar en plans de coordinació, projectes de cooperació i en compartir tota l’experiència i coneixement de les entitats federades sobre la discapacitat física i orgànica, que es pugui acabar traduint en accions concretes que verifiquin les polítiques ja aprovades per la defensa dels drets d’aquest col·lectiu en vulnerabilitat.

Agraïm, des de COCEMFE CATALUNYA, l’interès manifestat i ens emplacem a una propera reunió amb el desig d’avaluar i fer seguiment dels temes tractats.

Sense categoriaCOCEMFE Catalunya i la Diputació de Barcelona obren vies de col·laboració a favor de les persones amb discapacitat física i orgànica de la província