El passat 13 de desembre, a la seu del Disseny Hub Barcelona, es va celebrar una reunió entre entitats i experts del sector de la discapacitat i el Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. Jaume Collboni, el Regidor de persones amb discapacitat, Sr. Joan R. Riera i el gerent de l’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat (IMPD). Amb actitud proactiva i constructiva les entitats van fer arribar la seva necessitat de fer efectius els drets de les persones amb discapacitat a la ciutat de Barcelona per a assolir una ciutadania més efectiva i real. La voluntat del consistori amb escolta activa i respectuosa es va fer palesa. Poder ser considerades ciutadanes amb drets i deures significa poder accedir als serveis amb naturalitat. El canvi de paradigma i entendre que parlem de drets inherents que cal garantir de forma transversal i coordinada és el nostre major repte i durant la reunió es va veure que hi ha voluntat i recorregut.

Per part de Cocemfe Catalunya hi va participar la nostra Vicepresidenta, Esther Jolonch; Montserrat Pallarès, Presidenta de Cocemfe Barcelona – Federació Francesc Layret; i Natalia Bettonica, Directora general de la Fundació Step by Step, entitat federada.

Aquest tipus de trobades, on es poden fer arribar les preocupacions i necessitats de les persones amb discapacitat de la Ciutat de Barcelona, amb una actitud oberta i receptiva per part dels representants del Consistori, sempre generen sinèrgies i confiança recíproca. I és per això que felicitem a totes les persones participants, amb el desig que aquest intercanvi sigui recurrent.

Sense categoriaReunió dels representants del sector de la discapacitat amb l’Ajuntament de Barcelona