PÀGINA EN CONSTRUCCIÓ

Coneixe’ns

La Federació

COCEMFE Catalunya som una entitat sense ànim de lucre i el nostre principal objectiu és aconseguir la plena inclusió, promoció, defensa dels drets, autonomia personal i millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat física i orgànica. Tot això, a més, ho fem d’acord amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per promoure la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. Així, coordinem, impulsem i potenciem els objectius i activitats dels seus membres. COCEMFE Catalunya és constituïda per la unió voluntària d’associacions integrades per les 44 entitats de base federades COCEMFE Catalunya.

La nostra confederació és constituïda per la unió voluntària d’associacions integrades per la seva totalitat o majoritàriament estan formats per persones amb discapacitat física i orgànica.

COCEMFE Barcelona

COCEMFE Girona

COCEMFE Lleida

COCEMFE Tarragona

En efecte, COCEMFE Catalunya neix com a eix integrador del territori català per a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física i orgànica, i treballa en consonància amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per promoure la Convenció sobre els drets de les persones amb discapacitat.

Transparència

En aquesta secció pots tenir tota la informació relativa a la nostra organització amb total transparència.

Memòria econòmica COCEMFE Catalunya 2020

l

Auditoria 2020

Estatuts COCEMFE Catalunya

Treballem pel reconeixement dels drets de les persones amb discapacitat física i orgànica, la promoció del respecte a la seva dignitat inherent i l’impuls a l’exercici ple de les seves llibertats fonamentals en igualtat de condicions que la resta de persones.

old-coneix-nos