Barcelona, 27 d’octubre de 2023

COCEMFE CATALUNYA lamenta comunicar que en Josep Lluís Gómez Cardona, Tresorer i membre de la nostra Junta Directiva, ha mort la matinada del 27 d’octubre.

Josep Lluís pertanyia a l’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (AMTHC), on exercia el càrrec de Tresorer fins l’any passat, i era també membre de la nova Junta directiva de COCEMFE Lleida – Terres de Ponent.

Va néixer l’any 1945, era llicenciat en ciències econòmiques i havia treballat com auditor de comptes. Com a trasplantat hepàtic, des de l’any 2000 col·laborava en l’assessorament sobre la discapacitat orgànica i la inserció laboral de les persones trasplantades.

Els qui hem treballat colze a colze amb ell, la Junta executiva, la Junta directiva i tot l’Equip tècnic, volem reconèixer la dedicació i entrega de l’amic Josep Lluís fins el darrer moment, treballant a favor de les persones amb discapacitat física i orgànica, i acompanyem en el sentiment als seus familiars i amics per tan dolorosa pèrdua.

Trobarem molt a faltar el seu compromís, la seva visió crítica i estratègica, el seu esperit resolutiu i diligent, i la seva valuosa aportació per millorar les condicions de vida i el ple desenvolupament dels drets de les persones amb discapacitat. Seguirem regant la llavor que ens va plantar a tots i totes nosaltres.

Descansa en pau, Josep Lluís: prenem el teu testimoni amb agraïment, seguint l’exemple de la teva lluita.

COCEMFE CATALUNYA

Sense categoriaComiat del nostre company Josep Lluís Gómez