Del 4 al 7 de juliol, Barcelona serà la ciutat de referència mundial sobre la malaltia del Parkinson, gràcies a la celebració del VIè Congrés Mundial de Parkinson 2023 (WPC2023). Es tracta d’un foro internacional i interdisciplinari per posar de relleu les darreres novetats del món entorn aquesta malaltia.

La participació és oberta a totes les persones vinculades a aquesta malaltia: professionals de la investigació, la neurologia i la medicina en general, la rehabilitació, la infermeria i el treball social, així com les persones amb Parkinson i les persones cuidadores. Es tracta d’un programa variat de quatre dies que treballarà temes d’interès de tota la comunitat: investigació mèdica i científica, educació i formació, inicitives i models de cures òptims, qualitat de vida i altres.

Aquest Congrés està organitzat per la World Parkinson Coalition, i se celebra un cop cada tres anys. Enguany, el lloc escollit serà Barcelona, gràcies a la candidatura presentada per l’Associació Catalana per al Parkinson, una entitat federada a Cocemfe, que pertany a la Federació Provincial de Barcelona. Aquí podeu trobar la web o ampliar la informació i mantenir-vos actualitzats i actualitzades sobre les notícies d’aquest esdeveniment: feu click en aquest enllaç.

Felicitem els organitzadors i totes les persones que heu fet possible que aquest Congrés hagi escollit Barcelona per ser la seva seu aquest 2023, i desitgem molt bona feina per tal que es pugui avançar en la recerca i en l’atenció a les persones amb Parkinson.

Sense categoriaBarcelona acollirà el VIè Congrés Mundial de Parkinson 2023 (WPC2023)