Ahir dia 2 de març, es va signar un conveni de col·laboració entre COCEMFE CATALUNYA i el COL·LEGI OFICIAL DE FISIOTERAPEUTES DE CATALUNYA. L’acord és un conveni marc que estableix la coincidència d’ambdues entitats en l’interès de promoure accions destinades a millorar la salut de la població i, concretament, de les persones amb discapacitat física i orgànica, i millorar també les condicions de l’exercici professional de la Fisioteràpia. En aquest sentit, un dels objectius del Col·legi és vetllar perquè l’exercici professional dels seus col·legiats i col·legiades respongui, en nombre de professionals i en qualitat a les necessitats de la població. És per això, precisament, que té importància especial aquest conveni, donada l’atenció especialitzada que requereix el col·lectiu de la discapacitat física i orgànica, amb un ventall concret d’especial preparació segons les patologies que pateixen. El conveni es va signar a la seu de la Fundació Step By Step, de la qual n’és el president Frederic Crespo, i President de COCEMFE CATALUNYA; i per part del Col·legi Oficial va firmar el seu Degà, Ramon Aiguadé. Els va acompanyar Javier de Oña, secretari de la Junta directiva de COCEMFE CATALUNYA, i Subdirector de la Fundació DKV Integralia.

El conveni marc recull les modalitats de col·laboració i estableix les condicions i protocols que se seguiran en endavant per a cada projecte en el futur, i que demanarà un conveni específic en cada cas. S’estableix, tanmateix, la creació d’una comissió de seguiment amb representants d’ambdues entitats, la durada del conveni, l’ús de la imatge corporativa i l’aplicació de la normativa de protecció de dades personals.

És, doncs, un conveni que obre la porta a la posta en marxa de projectes concrets, buscant en tot moment la millora de les condicions i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física i orgànica a Catalunya; que fa visible de manera oficial l’atenció especialitzada que demana aquest col·lectiu; i en fa ressò a tots i totes les professionals de la Fisioteràpia de Catalunya en actiu i a les que estan també en període de formació acadèmica.

Ens congratulem d’aquesta fita, i agraïm molt especialment la col·laboració i la cordialitat mostrada pel Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Catalunya.

Sense categoriaCOCEMFE CATALUNYA i el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Catalunya signen un conveni marc de col·laboració